Yhä useampi lyö vetoa netissä pankkitunnuksilla

Urheiluvedonlyönti on kasvattanut viime vuosina merkittävästi suosiotaan ja yhä useampi suomalainen betsaa lähikioskin sijaan netissä. Eikä suotta, netissä tarjontaa on nimittäin huomattavasti enemmän, kertoimet ovat parempia ja vedoille voi saada myös hyviä bonuksia.

Tuorein trendi nettivedonlyönnin maailmassa on betsaaminen pankkitunnuksilla. Käytännössä tämä tarkoittaa, että vedonlyöntisivustolle ei vaadita lainkaan pelitilin rekisteröimistä. Voit käydä lyömässä vetoa pankkitunnuksilla tunnistautuen, samaan tapaan kuin kirjautuisit verottajan sivuille.

Nettivedonlyönti on helposti kenen tahansa saavutettavissa ja pelisivustot kulkevat mukana myös mobiililaitteilla. Ei liene ihme, että suuret vedonlyöntiyhtiöt ovat viime vuosina kasvaneet huimalla tahdilla! Löydä helposti parhaat pelisivustot ilman rekisteröitymistä netin vertailusivustojen kautta.

Myös suomalainen rahapeliyhtiö on jatkuvasti kehittänyt palveluitaan ja kohdevalikoima kulkee mukana mobiililaitteilla. Veikkaus on hyvä vedonlyöntisivusto etenkin kotimaisen urheilun ystäville.

Pay N Play -pelaaminen on yleistynyt merkittävästi

Netin rahapeliala on ollut kuluneiden kolmen vuoden aikana suuressa murroksessa. Vanhanaikaiset ja monimutkaiset vedonlyöntisivustot ovat saaneet väistyä, kun markkinoille on puskenut kymmenittäin uusia notkeita toimijoita.

Netin rahapelaamisen ja vedonlyönnin suurin viimeaikainen innovaatio on maksunvälittäjä Trustlyn lanseeraama Pay N Play, joka edellä mainittuun tapaan mahdollistaa rahapelien pelaamisen ja vedonlyönnin pankkitunnuksia käyttäen.

Pay N Play on noussut suureen suosioon etenkin pohjoismaissa ja lukemattomat sivustot operoivat myös suomeksi. Iso suosio Suomessa on loogista, sillä Suomessa lähes jokaisella on käytössään verkkopankkitunnukset ja netissä tunnistautuminen on ihmisille tuttua. Usko tai älä, monissa muissa maissa näin ei ole! Nopeat kasinot Suomessa ovat yleisempiä kuin missään muualla.

Vaikka Pay N Play -sivustot ovat tehneet vedonlyönnistä merkittävästi helpompaa ja nopeampaa, ovat pääperiaatteet pysyneet samoina. Suosituin vedonlyöntimuoto on edelleen voittajaveto, kuten jo useiden vuosikymmenten ajan.

Suomalaisten käytettävissä valtava määrä veronlyöntisivustoja

Suomalaiset ovat siinä mielessä onnekkaassa asemassa, että erilaisia vedonlyöntisivustoja on tarjolla hurja määrä. Kun kaikki sivustot lasketaan yhteen, voi suomalainen betsaaja valita oman suosikkinsa kymmenistä eri sivustoista.

Viimeisten kymmenen vuoden aikana suomalaisten suurimpia suosikkisivustoja ovat olleet Betsson, Unibet, Nordicbet, Mr Green sekä Bet365. Nämä ovat markkinoiden suurimpia toimijoita, jotka toimivat globaalisti useilla eri kielillä.

Pankkitunnuksilla betsaamisen yleistyessä myös edellä mainitut jättiläiset ovat joutuneet kehittämään palveluitaan. Esimerkiksi Mr Green tarjoaa vedonlyöjille nykyisin mahdollisuuden tunnistautua pankkitunnuksilla tavallisen rekisteröitymisen sijaan.

Piakkoin vedonlyöntirintamalla voi olla jälleen edessä muutoksia, mikäli rahansiirtojen estot ulkomailta käsin toimiville rahapelisivustoille otetaan käyttöön. Kaikki Euroopan suurimmat vedonlyöntioperaattorit toimivat Maltalta käsin, ja rahansiirtojen estoilla tulee olemaan suuri vaikutus näiden sivustojen toimintaan. Tämän hetken tietojen mukaan rahansiirtojen estot tulisivat voimaan vuoden 2023 alkupuolella.

Urheiluvedonlyönti etenee kausiluonteisesti

Urheiluvedonlyönnin maailmassa edetään sykleittäin, sillä aina käynnissä ei ole merkittäviä urheilutapahtumia. Nykyisin urheilua on tosin niin paljon, että aktiivisimmille betsaajille löytyy aina mielenkiintoisia kohteita.

Suurimmat massat kuitenkin heräävät isojen urheilutapahtumien, kuten olympialaisten ja MM-kisojen aikaan. Vuonna 2021 merkittävä tapahtuma olivat jalkapallon EM-kisat, joissa myös Suomi pärjäsi. Suomessa myös Veikkausliiga saa perinteisesti vedonlyöjät hereille.

Isoimpien urheilutapahtumien aikaan myös vedonlyöntiyhtiöt havahtuvat. Tällöin tarjolla on usein kaikista parhaat edut, kuten korotettuja kertoimia, talletusbonuksia ja ilmaisvetoja. Esimerkiksi Liigaan on aina saatavilla mitä monipuolisimpia tarjouksia.

Kausiluonteinen toiminta näkyy suoraan myös vedonlyöntiyhtiöiden tuloksissa. Yhtiöt tekevät selvästi enemmän voittoa vuosina, joiden aikana on useita eri urheilutapahtumia. Monet vedonlyöntiyhtiöt, kuten Kindred Group ja Betsson, ovat pörssiin listattuja jättimäisiä julkisia osakeyhtiöitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *