Livescore on nyt Flashcore, mikä muuttui?

Huippusuosittu tulospalvelu uudisti ilmeensä aiemmin tänä vuonna: tsekkiläislähtöinen Livescore-palvelu on nyt Flashcore.

Vuonna 2006 perustettu Livescore on onnistunut raivaamaan tiensä pienestä nichè-sivustosta maailman kuuluisimpiin kuuluvaksi live-tulosten julkaisijaksi. Se toimii nykyään jo 47 maassa, ja Livescore-sovellusta on ladattu jo yli 50 miljoonaa kertaa.

Jos palvelu ei ole sinulle vielä tuttu, voit lukea tästä, mistä on kyse. Samalla perehdymme tarkemmin siihen, mikä muuttui uuden Flashcoren myötä.

Sivuston palvelut

Flashcore on tarkoitettu kaikille urheilun ystäville, jotka haluavat saada helposti ja keskitetysti ajantasaista tietoa urheilutapahtumien käänteistä. Sivusto raportoi kisojen, turnauksien ja otteluiden tuloksia sekä tapahtumia live-seurantana.

Suosituimpiin lajeihin kuuluvat esimerkiksi jalkapallo, jääkiekko, koripallo ja tennis. Lisäksi tarjolla on live-seurantaa noin 30:een muuhun lajiin. Niiden joukkoon mahtuvat esimerkiksi:

 • Pesäpallo
 • Nyrkkeily
 • Moottoriurheilu
 • Mma
 • Hevosurheilu
 • Lentopallo
 • Golf
 • Pyöräily

Kohteita on tarjolla tuhansia: jo pelkästään jalkapallosta niitä löytyy yli 1 000. Live-seuranta kertoo tulostilanteen lisäksi paljon muutakin kiinnostavaa infoa. Palvelusta löytyvät esimerkiksi ajantasaiset tiedot maalintekijöistä, punaisista korteista ja niin edelleen.

Sivusto ei tarjoa mahdollisuutta vedonlyöntiin, vaan se toimii puhtaasti tiedonlähteenä. Jos siis haluat hyödyntää näitä tietoja vetojen asettamiseen, sinun tulee tehdä se jollain muulla sivustolla.

Vedonlyöntiä tarjoavia uusia pikakasinoita on onneksi tarjolla runsaasti. Voit siis tutustua vaihtoehtoihin ja valita sitten joukosta itsellesi parhaiten sopivan pelipaikan.

Mitä uutta Flashcoressa on?

Katsotaan sitten hieman tarkemmin uutta Flashcorea. Palvelun ydin on säilynyt täsmälleen samanlaisena kuin ennen, ja lajilistauksetkin näyttävät täsmälleen yhtä kattavilta.

Uusia lajeja on lisätty Livescore-vuosien aikana runsaasti joukkoon, joten niitä todennäköisesti tullaan näkemään myös Flashcoren puolella. Tässä vaiheessa lajit ovat kuitenkin samat kuin Livescoren puolella.

Suurimmat muutokset koskevatkin käyttöliittymää ja palvelun designia. Pääväreinä ovat edelleen musta, valkoinen ja punainen, mutta uudessa käyttöliittymässä ulkoasu on lennokkaampi ja modernimpi.

Uuden ilmeen ja logon on suunnitellut DesignStudio London. Tämä on mainitsemisen arvoinen asia, sillä kyseisen studion väki on muun muassa Mestarien liigan ja Englannin Valioliigan brändin takana.

Uuden ilmeen lisäksi alustan ominaisuuksia on viilattu käyttäjäystävällisemmiksi. Esimerkiksi kirjautumispainike on nostettu etusivulle näkyvämmin esiin. Sivustolle on lisätty myös UKK-osio, josta vierailijat voivat käydä hakemassa tietoa usein kysyttyihin kysymyksiin.

Mobiilisovellus on edelleen saatavilla sekä iOS:ään että Androidille. Uusi ilme näkyy myös sovelluksessa, joka on ladattu lyhyessä ajassa jo yli 10 000 000 kertaa.

Suomalaiset sarjat Flashcoressa

Nykyään vahvasti kansainvälinen Flashcore tarjoaa listoillaan kaikki suosituimmat ja isoimmat sarjat kustakin edustamastaan urheilulajista. Mukana on kuitenkin yllättävän paljon myös pienemmän mittakaavan edustusta!

Esimerkiksi suomalaisen urheilun live-seurantaa on tiedossa sekä jalkapallon, jääkiekon että koripallon tiimoilta.

 • Jalkapallosta mukana on Veikkausliiga ja Ykkönen
 • Jääkiekosta nähdään sekä Liiga- että Mestis-tuloksia ja tietoja
 • Koripallosta seurataan Korisliigan tapahtumia

Suomalaisia kiinnostaa tänä vuonna varmasti myös Eurooppa-liiga, johon HJK onnistui yllättäen nousemaan. Kyseessä on toinen kerta, kun yksikään suomalaisjoukkue on päässyt liigan lohkovaiheisiin.

Sivusto on muutenkin lokalisoitu hyvin suomalaiskäyttäjille: Suomi on yksi sivuston käyttökielistä. Vanhassa Livescore-versiossa kielivaihtoehto oli itse vaihdettavissa, mutta uudessa Flashcore.fi-versiossa suomi on automaattisesti ainoana kielenä.

Lopuksi

Kaikkiaan Flashcore tarjoaa samaa ydinpalvelua kuin edeltäjänsä Livescore, mutta tekee sen hiotulla, uudenaikaisella käyttöliittymällä.

Palvelu on hyödyllinen ja kiinnostava kaikille urheilufaneille, sillä ajantasaista tietoa on saatavilla todella runsaasti. Sen lisäksi, että pysyt selvillä tuloksista, saat paljon väliaikatietoja ja yksityiskohtaisia infoja esimerkiksi maalintekijöistä.

Tämän ansiosta Flashcore on erinomainen työkalu vedonlyönnistä kiinnostuneille. Siitä saa hyvin tukea analyysien ja valistuneempien vetojen tekemiseen.

On myös ilahduttavaa, miten hyvin massiiviseksi paisunut yhtiö ottaa huomioon lokalisoinnin kautta pienemmät markkinat. Jos Livescore ei ollut sinulle vielä tuttu, kannattaa suunnata viimeistään nyt tutustumaan uuteen Flashcoreen – sen parannettuun versioon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *